Over ons

Over ons

Home » Over ons

Volledige transparantie en eerlijkheid

Bij Aircostation streven we naar transparantie en eerlijkheid in al onze diensten. Voordat we met een reparatie of onderhoudsbeurt beginnen, zullen we altijd een grondige inspectie van uw airconditioningsysteem uitvoeren en je op de hoogte brengen van eventuele problemen of aanbevelingen. We bieden duidelijke uitleg en prijsoverzichten, zodat je vol vertrouwen de juiste beslissingen kunt nemen.

Kies voor Aircostation voor al jouw auto airconditioningbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of als je vragen hebt. We kijken ernaar uit om je te helpen en jouw auto comfortabel en koel te houden, waar je ook heen gaat.

Ontdek onze diensten

Aircostation is hét adres voor uw airco

We zijn er trots op dat we een klantgerichte benadering hebben en uw tevredenheid staat bij ons altijd voorop. Ons vriendelijke en professionele team staat klaar om naar jouw behoeften te luisteren en oplossingen op maat aan te bieden.

Wat zeggen onze klanten

ruud plooy
ruud plooy
05/10/2023
Gewoon goed,zoals je hoopt dat het is.Volgende keer weer.
Marga van der Krogt
Marga van der Krogt
22/09/2023
Goed en netjes geholpen....top!
Thair Saleh
Thair Saleh
01/09/2023
Heel goed onderhouden
Rob well known
Rob well known
31/08/2023
Vriendelijk personeel. En weer goed gesmeerde airco die ijskoud wordt. Toppie!
nuri palabiyik
nuri palabiyik
30/08/2023
De airco was kapot van onze Aygo, de condensor blijkt lek te zijn.Werd op dezelfde dag nog gerepareerd. Fijn dat er nog zulke bedrijven bestaan . Zeker een aanrader!
Bert Gielen
Bert Gielen
29/08/2023
Goede service goede prijs
Frans Wichman
Frans Wichman
29/08/2023
Snel geholpen ben zo van mijn nare geurtjes af & weer een goed werkende airco koelt al stuk beter .Bedankt voor de service!
J
J
25/08/2023
Super fijne en snelle service binnen 30 minuten geregeld.